Теличенко: Свідоцтво про смерть Гонгадзе є. Просто Пукач не хоче в колонію

Середа, 25 вересня 2013, 10:40

Захистник Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вважає спекуляціями заяви захисника Олексія Пукача про відсутність свідоцтва про смерть Георгія Гонгадзе.

Про це вона заявила в коментарі "Українській правді".

"Свідоцтво про смерть у нас є", - запевнила вона.

"Прикро і боляче читати такі цинічні спекуляції. Належність "таращанського тіла" та черепа, який було знайдено з допомогою Пукача саме Георгію Гонгадзе доводить ціла низка експертиз, проведених у США, Франції, Росії, Україні, Швеції. Пукач особисто показав слідчим де шукати череп Георгія. І після цього захисник Пукача намагається доводити, що Георгій живий? Адвокат Демиденко забув про професійну етику", - обурилась Теличенко.

"Забув, що не будь-яка риторика пасує адвокатові. Також він забув про християнську етику, адже накручувати вистраждалу матір Георгія та спекулювати на її материнській вірі – це гріх для християнина. Крім того, Демиденко робить цілу низку помилок. 14 томів – це не обсяг протоколів судового засідання, а ближче до кількості томів у справі, їх було 16. Ці томи Пукач читає з квітня 2011 року Протоколи становлять не більше 4 томів", - додала адвокат.

Як відомо, Теличенко підозрює, що Пукач свідомо затягує читання, оскільки не хоче переходити зі зручного ізолятора СБУ до колонії з гнилими харчами.

"Пукачеві не хочеться в зону, адже в ізоляторі СБУ, де він незаконно перебуває, годують смачно (з госпіталя СБУ) і носяться з ним, як з писаною торбою. У зоні цього не буде", - сказала адвокат дружини Гонгадзе.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...