Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров доручив міністрам подумати про тепло і сніг

Четвер, 26 вересня 2013, 11:21

До 1 жовтня усі об'єкти житлово-комунального господарства мають бути готові до опалювального сезону.

Таке доручення дав на засіданні уряду прем'єр-міністр Микола Азаров.

За його інформацією, синоптики обіцяють до кінця вересня температуру повітря нижчу за норму на 2-5 градусів.

Тому прем'єр наказав підготуватися до опалювального сезону до 1 жовтня.

"Особлива увага – забезпеченню вчасної подачі тепла до об’єктів соціальної сфери та житлових будинків", - наголосив він.

Азаров також доручив НАК "Нафтогаз України" з 1 жовтня розпочати заповнення системи газом і підняття тиску до нормативного рівня.

Мінрегіон має створити спеціальний штаб, який буде відповідати за всі проведення опалювального сезону. "Залучайте всі необхідні підрозділи та служби, співпрацюйте з громадськістю, щоб ефективно контролювати ситуацію по всій країні", - наказа прем'єр.

Згадав прем'єр і транспортний коллапс минулої зими, спричинений снігопадами і наказав підготувати снігоприбиральну техніку.

"Завдання місцевих органів влади – відпрацювати плани взаємодії із суб’єктами господарювання, які мають відповідні можливості, громадськими організаціями та активістами, які в деяких випадках працювали не менш віддано, ніж ті, хто має це робити за посадою", - визнав Азаров.

Відповідно до законодавства опалювальний сезон може початися не 15 жовтня, а раніше, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні плюс 8 градусів Цельсія

З 25 вересня в установах соціальної сфери Хмельницького розпочався опалювальний сезон.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування