Радниця президента розказала, про що молиться Янукович

Понеділок, 30 вересня 2013, 23:59

Позаштатна радниця президента, "регіоналка" Ганна Герман розповіла, що Віктор Янукович просить Бога дарувати йому терпіння.

Про це вона заявила в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV.

"Він як людина, яка не показує своїх емоцій, лише один раз, коли ми зібралися своєю командою в "Зоряному", сказав таку фразу: "Я молюся, щоб Бог мені дав терпіння". Це єдиний жест і єдина фраза, з якої видно було, що йому дуже непросто так спокійно реагувати на гострі заяви і недружні кроки з боку Росії", - сказала Герман.

"Щоби ви зрозуміли, наскільки це тяжко, я вам розкажу один момент. Коли в Києві святкували 1025-річчя Хрещення Русі, приїхали патріахи з усіх православних країн, приїхали деякі президенти, приїхав і президент Путін. Привезли на візку інвалідному нашого митрополита Володимира. Старенький і дуже хворий чоловік прямо з-під крапельниці приїхав до пам'ятника святому Володимиру і не спізнився ані на хвилину. Натомість всі чекали Путіна. Чекали аж 15 хвилин..", - розповіла депутатка.

"І це не було добре, бо ввічливість - це перевага королів. Мабуть і до королів, і до Бога в тому випадку було ще дуже далеко", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування