Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник Нацопери: коментар Абдулліної – хвороблива спроба прославитися

П'ятниця, 6 вересня 2013, 18:57

Генеральний директор Національної опери Петро Чуприна обурений коментарем солістки опери Катерини Абдулліної, яка назвала українські школи "бидлячими".

Про це йдеться на офіційному сайті Нацопери.

"Шокуючий коментар солістки опери Катерини Абдулліної на її сторінці у соціальній мережі Facebook щодо її ставлення до національних цінностей України викликав у нас відверте обурення. Вочевидь, що це недолугі спроби хоч якимсь чином привернути до себе увагу, хоча б шляхом скандалу", - заявив Чуприна.

"Сподіваємося, що справжні поціновувачі оперного мистецтва зможуть відокремити хворобливу спробу пані Абдулліної довести свою належність до митців високого ґатунку від реальних настроїв і уподобань наших співаків, їхнього ставлення до рідної української мови і культури", - додав він.

"А насамкінець, хотів би запитати Катерину: як же вона надалі уявляє собі роботу в Національній опері України, в такому ненависному для неї україномовному оточенні?" – підсумував гендиректор Нацопери.

Як відомо, Абдуліна називає українські школи "бидлячими" і тішиться від того, що її донька стала ученицею російської гімназії.

Після того, як скандальний коментар розійшовся інтернетом, Абдулліна заявила, що не писала в Facebook пост про україномовні школи і її акант нібито зламали.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування