Політзаявами радник Путіна прикриває свої недопрацювання - Єфремов

Субота, 7 вересня 2013, 01:49

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що політичними заявами радник Путіна Сергій Глазьєв намагається приховати недоліки своєї роботи.

Про це "регіонал " заявив в ефірі програми "Шустер Live".

Як відомо, Глазьєв нещодавно зробив низку гучних заяв щодо України та її євроінтеграції, зокрема, він висловив думку, що підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом перекреслить можливість вступу України до Митного союзу і Київ перестане бути для Росії "повноцінним партнером".

"Для чого РФ робить те, що вона робить на сьогоднішній день, відверто кажучи, я не знаю. Глазьєв є не лише помічником президента РФ, він ще, по-моєму, є першим заступником генерального секретаря Митного союзу. Тобто це його безпосередня робота", - заявив у свою чергу Єфремов.

"Якщо таким ось чином він хоче якісь недоліки своєї роботи прикрасити політичними заявами, то, напевно, це не найкращий шлях...", - додав він.

Окрім того, Єфремов заявив, що ставлення українців до Росії останнім часом погіршилося через те, що вона тисне на Україну, влаштовуючи "торгівельні війни".

Як відомо, Федерація роботодавців України заявила, що проблеми в українських експортерів на російській митниці почалися наприкінці липня, а з 14 серпня Росія заблокувала український експорт.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування