Арбузов засекретив, до кого їздив у США за допомогою

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 20:06

Кабінет міністрів України відмовився розкрити список американських посадовців, із якими минулого тижня зустрічалася делегація першого віце-прем'єра Сергія Арбузова у Вашингтоні.

Про це йдеться у відповіді Кабміну, яку отримала "Українська правда".

У листі сказано лише, що "відрядження здійснювалося з метою проведення зустрічей із керівництвом Державного департаменту, Міністерства фінансів, представниками міністерств і відомств США".

Також з’ясувалося, що, крім Арбузова, до США разом з ним літало ще п’ятеро чиновників - міністр фінансів Колобов, заступник голови НБУ Удовиченко, директор Департаменту забезпечення діяльності міністра фінансів Чуприненко, радник першого віце-прем’єра Щерба, дипломатичний радник міністра фінансів Тарасюк.

"Під час відрядження української урядової делегації до США 3-4 жовтня 2013 року добові на одну особу з урахуванням надбавок становили 65–75 доларів США, проживання в готелі – не більше як 240 доларів США, що не перевищує затверджених граничних норм", - сказано в листі.

Як відомо, уряд не оприлюднював жодної інформації про візит Арбузова до США, аж поки це не стало відомо від джерел "Української правди" після відбуття чиновників з Америки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News