Медведєв пообіцяв Азарову з’їсти цукерки Порошенка після перевірки

Вівторок, 15 жовтня 2013, 20:12

Прем'єр Микола Азаров розраховує на якнайшвидше вирішення проблем з поставками в Росію продукції компанії Roshen.

Про це він сказав на спільній із прем'єром Росії Дмитром Медведєвим прес-конференції в Калузі, повідомляють Українські новини.

Він розповів, що в рамках роботи комітету з економічного співробітництва було досягнуто домовленість про конкретні строки завершення роботи відповідної комісії, однак не уточнив їх.

"Ми не говоримо, які вони (підсумки) будуть - позитивні або негативні, але в будь-якому разі ми домовилися про те, щоб у цьому питанні, такому солодкому питанні, розставити крапки над "і", - сказав Азаров.

При цьому він пообіцяв подарувати Медведєву набір цукерок.

"Залежно від цього (рішення комісії) і моє рішення буде, пов'язане із цими цукерками, відкривати їх чи ні", - відповів Медведєв.

У свою чергу, Азаров завірив російського колегу, що ніхто неякісну продукцію в Росію не повезе.

Як відомо, наприкінці липня "Роспотребнагляд" обмежив ввіз на територію Росії продукції Roshen, заявивши, що виявив у ній речовину, яка володіє канцерогенними властивостями - бензапирен.

Після цього продукцію корпорації Roshen почала перевіряти низка країн-імпортерів, але незабаром Молдова, Киргизстан і Білорусь заявили про відсутність у ній небезпечних речовин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування