Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Телеканал Пишного каже, що Нацрада свідомо його знищує

Четвер, 24 жовтня 2013, 14:15

Працівники регіонального телеканалу "ТВА" заявляють, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення пішла на свідоме знищення їхнього телеканалу.

Про це йдеться у відкритому листі колективу телеканалу, який має в своєму розпорядженні "Українська правда".

На засіданні в середу Нацрада відмовила телеканалу в продовженні строку дії ліцензії на ефірне мовлення в Чернівцях, мотивуючи це результатами перевірки, яка зафіксувала "порушення рекламного законодавства".

Телеканал не погоджується з результатами цієї перевірки, запевняючи, що моніторинг комісія "сфальшувала, використовуючи змонтоване відео".

Працівники телеканалу, який працює 22 роки, запевняють, що "ТВА" має всю необхідну документацію. Вони кажуть, що вимагали експертизи сумнівного відеозапису, але Нацрада їм відмовила.

"Ми заявляємо відкрито і впевнено на всю Україну і Європейське товариство, що Національна рада – орган, що повинен забезпечувати дотримання законодавства у сфері телебачення і радіомовлення, пішла на свідоме знищення незалежного телеканалу", - йде мова у лісті.

Телеканал звертається до генпрокурора з вимогою розслідувати дії чиновників, що "опустились до банальної підробки документів та відео".

"У нас брутально відібрали право на професію, але не людську гідність, а відтак ми запевняємо, що не здамося і ще гучніше і наполегливіше боротимемося за своє право на професію та право глядачів на чесну інформацію", - сказано в повідомленні.

Влітку працівники "ТВА" заявляли про те, що їхній телеканал хочуть знищити.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування