Тягнибок: Опозицію провокують, щоб звалити на неї провал асоціації з ЄС

Четвер, 24 жовтня 2013, 17:06

Прийняття поправок до Податкового кодексу, які можуть використати проти Віталія Кличка, є спробою спровокувати опозицію.

Про це на засіданні Верховної Ради лідер фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

За його словами, події під стінами Київради мають продемонструвати українцям, як працюватимуть держустанови під час майбутніх президентських виборів.

"Вони продемонстрували, ця бандитська влада, що вони робитимуть під час виборів на вулиці, як буде працювати ЦВК, МВС і прокуратура", - переконаний Тягнибок.

"А те що відбулося сьогодні у парламенті, це ганебна демонстрація того, як буде підтасовуватись законодавство, для перемоги провладного кандидата", - додав він.

Тягнибок каже, що ПР не могло задовольнити просте прийняття закону.

"Треба було тягнути, демонстративно тут показати, що це вони роблять, переступаючи через трупи фактично, що це вони роблять з повним порушенням процедури, мовляв, ми будемо робити усе що схочемо… закони будемо писати ми, а не парламент", - заявив Тягнибок.

За його словами, це підкреслено демонстративне нехтування Конституцією і законодавством.

Лідер "Свободи" підозрює, що це робиться для провокації опозиції.

"А чому це зроблено за місяць перед Вільнюсом? Може ви хочете нас провокувати, щоб ми зараз блокували парламент? Не даром Олійник заявляв про можливий провал євроінтеграції. Це ви готуєте таку суспільну думку? Товариство, не вийде", - запевнив Тягнибок.

У четвер Партія регіонів під виглядом економічного закону винесла на голосування норму, згідно з якою можна заборонити лідеру "УДАРу" Віталію Кличку реєструватися кандидатом у президенти

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування