Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко можуть звільнити 17-18 листопада – рідна тітка

Понеділок, 28 жовтня 2013, 17:58

Рідна тітка екс-прем'єра Юлії Тимошенко, керівник обласної організації ВО "Батьківщина" Антоніна Ульяхіна вважає, що її племінницю можуть звільнити 17-18 листопада.

Про це вона розповіла "Інтерфакс-Україна".

"Дотягнуть до останнього... 17-18 листопада Юлію Володимирівну можуть випустити", - сказала Ульяхіна.

За її словами, якщо Тимошенко помилують або амністують, то вона відразу поїде на лікування до Німеччини.

"Якщо Юлію Володимирівну помилують або амністують, то вона стане вільною людиною та поїде на лікування", - сказала Ульяхіна.

Вона не виключила, що Тимошенко візьме із собою на лікування й маму, яка "лежить з дня арешту дочки".

"У мами Юлії Володимирівни проблеми з хребтом, віднімаються ноги. Вона в Дніпропетровську. Наші лікарі надають необхідну допомогу, розписано лікування. Але якщо Юля буде вільна та їхатиме на лікування за кордон, то й маму вона візьме із собою", - зазначила Ульяхіна.

4 жовтня стало відомо, що Квасневський і Кокс передали Тимошенко пропозицію про лікування в Німеччині, і екс-прем'єр її прийняла. Крім того, вони подали президенту України прохання про помилування Тимошенко.

22 жовтня голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що Тимошенко згодна на часткове помилування.

Водночас українська влада розглядає як найбільш прийнятний варіант законодавчого закріплення для засуджених (зокрема Тимошенко) право на "канікули для проходження лікування за кордоном" під судові гарантії повернення для продовження відбування покарання.

Комісія з питань помилування при президенті України не розглядала на засіданні 24 жовтня клопотання місії ЄП про помилування Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...