Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"Свобода" віддасть голоси за закон Лабунської. Останнє слово за "регіоналами"

П'ятниця, 1 листопада 2013, 14:35

Фракція "Свобода" голосуватиме за законопроект народного депутата Анжеліки Лабунської про лікування ув'язнених за кордоном.

Про це заявив депутат фракції "Свобода" Андрій Мохник, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні узгоджено позицію трьох фракцій: "Свобода", "УДАР" і "Батьківщина" про те, що ми підтримуємо цей законопроект і бажано без змін, щоб у вівторок проголосувати й не зволікати з вирішенням цього питання", - зазначив він.

При цьому Мохник не спрогнозував, чи може бути ухвалений цей закон у цілому вже на засіданні парламенту у вівторок.

"Це залежатиме від того, як поводитиметься Партія регіонів. Досі вони говорили, що вони можуть щось там підтримати, але насправді ми не знаємо, яку гру вони ведуть і чи поставлять на порядок денний (цей законопроект – ред.) і чи не затягуватимуть процес, не проводитимуть розгляд питання за повною процедурою", - зазначив Мохник.

Раніше 1 листопада Юлія Тимошенко звернулася із заявою до опозиції з закликом "негайно і без внесення поправок" проголосувати за законопроект Анжеліки Лабунської про лікування ув'язнених за кордоном.

Раніше Арсеній Яценюк і Олександр Турчинов заявили, що опозиція вимагає розглянути 2 листопада у парламенті законопроект Лабунської щодо лікування засуджених за кордоном  першим питанням порядку денного.

Також на користь цього проекту опозиція відмовляється від проекту лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока про заборону вибіркового правосуддя та зняття перешкод до підписання Угоди про асоціацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування