Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не хоче обманювати: дороги і лікарні сучасними не стануть

Неділя, 10 листопада 2013, 19:45

У разі конфронтації з Росією про пряму грошову допомогу з боку країн ЄС не йдеться. 

Це випливає  з відповіді прем'єр-міністра Миколи Азарова у ході інтерв'ю в ефірі телеканала "Інтер".

"Ми не очікуємо і не пов'язуємо наше бажання підписати угоду про асоціацію з ЄС з якоюсь необхідністю кредитування, отриманням якихось грошей. Ми якраз розуміємо, що ніяких кредитів ми не отримаємо і на це не зорієнтовані", - зазначив Азаров.

При цьому він заявив, що "не прикрашає проблеми".

"Проблеми є, їх багато. Ми це не приховуємо. Розуміючи відповідальність, складність цієї роботи (підготовки до підписання угоди), необхідність концентрації величезних ресурсів ми проблеми не прикрашаємо, ми відверто говоримо", - зазначив прем'єр.

"Ті, хто думає і так говорить - що варто підписати угоду - і завтра у нас дороги будуть прекрасними, школи і лікарні будуть супер-сучасними, - це обманювати людей", - зазначив Азаров.

Говорячи про взаємини з Росією, Азаров заявив: "Для нас зараз торгово - економічні відносини з РФ, які в т.ч. містять і газові питання, є питаннями першорядної важливості".

"Завдання - повернутися до тих хороших відносин, які були, коли ми уклали про зону вільної торгівлі, на ті обсяги торгівлі, які у нас були зовсім недавно", - зазначив прем'єр.

"Ми не просто не хочемо конфронтації - ми її не допустимо. Принаймні поки у влади наш уряд і Янукович - у нас з Росією не буде ворожнечі", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування