Довибори у 94-му окрузі: Регіонал купує прихильність виборців пледами

Понеділок, 11 листопада 2013, 11:50

Кандидат від Партії регіонів на повторних виборах в 94-му окрузі Руслан Бадаєв попіарився на зустрічі з ветеранами, де активісти також зафіксували непрямий підкуп виборців.

Це випливає з відео, оприлюдненого в мережі.

Як відомо, ЦВК зареєструвала бізнесмена, члена Партії регіонів, Руслана Бадаєва кандидатом у виборчому окрузі №94 на Київщині 5 листопада.

9 листопада в приміщенні Васильківського районного будинку культури мер Василькова Володимир Сабадаш та кандидат Руслан Бадаєв роздавали "цінні подарунки" ветеранам з нагоди 70-річниці визволення Київщини від фашистських загарбників.

Бадаєв розтлумачив ветеранам, чому вирішив балотуватися в депутати: "заради правди й справедливості".

Кандидат розповів, як прикро йому "бачити на які пенсії живуть ветерани", а також через факт, що з підручників "зникають цілі параграфи про Велику вітчизняну війну".

"Є така приказка: коли виростає нове покоління і воно не пам'ятає про минулу війну, то має бути майбутня війна", - сказав регіонал.

Після офіційної частини ветеранам від імені Бадаєва роздали "цінні подарунки" - пледи.

Останній місяць Бадаєв проводить активну розпізнавальну кампанію в Обухові і Василькові, які входять до складу проблемного 94-го округу.

Віце-прем'єр Юрій Бойко представляв Бадаєва кандидатом на святкуванні річниці визволення Київщини від німецько-фашистських загарбників у селі Гатному 2 листопада.

Бадаєв був присутній також на врученні районним лікарням Обухівщини та Васильківщини карет швидкої допомоги, а також на реновації Васильківського басейну "Хвиля".

Бадаєв народився у 1972 році, має вищу освіту. У 2007 році був членом Соцпартії України, заступник директора з виробництва ВАТ "Гадячсир", балотувався в народні депутати України.

Молочний магнат, головний бенефіціар East West Group, яка управляє компанією "Альміра" - одним з найбільших вітчизняних виробників молочної продукції.

Нині є депутатом Київської облради VI скликання, очолює Фастівську райорганізацію Партії регіонів.

Як відомо, станом на 8 листопада ЦВК зареєстрував 169 кандидатів у депутати в 5 округах. Найбільше - в окрузі №94 - 73 кандидата. У центрвиборчкомі і КВУ вже висловлювали занепокоєння великою кількістю кандидатів та "клонів" на майбутніх виборах.

Відео Ігоря Гаврилюка.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування