Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: не треба політизувати питання асоціації з ЄС

Вівторок, 12 листопада 2013, 12:02

Прем'єр Микола Азаров заявляє про неприпустимість політизації питання про можливе підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Про це він сказав у ході зустрічі з представниками всеукраїнських громадських об'єднань інвалідів у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Справа зовсім не в підписанні угоди з Європейським Союзом, щоб ви правильно мене розуміли. Деякі політизують це питання, говорять, що якщо ми не підпишемо, то у Європу не підемо або, навпаки, якщо підпишемо, завтра в Європі будемо. І та, й інша точка зору невірні", - зазначив він.

"Ми це робимо, перш за все, для самих себе, розуміючи необхідність докорінного реформування і модернізації нашої країни. Ось як стоїть питання", - сказав Азаров.

Він нагадав, що для модернізації країни і приведення її до європейських стандартів необхідно близько 150-160 мільярдів євро.

Прем'єр також підкреслив, що керівництво країни не може не турбувати ситуація, яка складається у торгово-економічних відносинах з Росією і що зараз робиться все для відновлення нормальних відносин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: