Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міщенко влаштував в ефірі шоу зі збором підписів на позачергову Раду

Середа, 13 листопада 2013, 22:25

Позафракційний депутат Сергій Міщенко пропонує Верховній Раді зібратися на позачергове засідання у суботу, 16 листопада.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Я сьогодні звернувся до лідерів всіх фракцій щодо проведення позачергової сесії не 19 чи 18 листопада, коли буде там півгодини, а 16-го, в суботу. Щоб ми розглянули всі питання щодо євроінтеграційних законів", - сказав Міщенко.

В ефірі він передав голові регламентного комітету Ради, регіоналу Володимиру Макеєнко, представникам "Удару" та "Батьківщини", які були у студії, документи для збору підписів депутатів на проведення позачергового засідання Ради.

При цьому Макеєнко одразу ж поставив перший підпис.

Як відомо, 13 листопада ввечері відбувся проміжний звіт місії Кокса-Квасьнєвського про підготовку України до підписання угоди з ЄС.

Раніше в цей день Верховна Рада не скористалася останнім шансом, щоб ухвалити три євроінтеграційних законопроекти. Спікер Володимир Рибак закрив позачергове засідання без будь-якого голосування.

Місія Кокса-Квасьнєвського все ще сподівається на "добру волю українських політиків" в питанні підписання угоди про асоціацію.

Опозиція попросила місію не давати в середу ввечері негативну оцінку Україні і почекати. Дипломати висловили сподівання, що парламент ухвалить необхідні проекти максимум 19 листопада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...