Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: ПР клеїть дурня, а не шукає компроміс по Тимошенко

П'ятниця, 15 листопада 2013, 13:36

Влада хоче перекласти на опозицію відповідальність за ймовірний зрив підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом на Вільнюському саміті.

Таку думку висловив екс-міністр МВС Юрій Луценко в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Влада зайняла зрозумілу всім тактику перевести стрілки відповідальності за ймовірний провал саміту на опозицію. Вже кілька тижнів поспіль Партія регіонів клеїть дурня, розповідаючи, що нібито опозиція заважає їм виконати критерій для позитивного вирішення у Вільнюсі, а саме звільнити Юлію Тимошенко", - сказав Луценко.

Він підкреслив, що глава фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк "відразу зробив усе, щоб не допустити такого штучного переведення відповідальності на опозицію".

"Опозиція демонструє свою готовність приймати будь-які варіанти звільнення Тимошенко, підкреслюю, будь-які варіанти звільнення Тимошенко з виїздом її на лікування. На сьогоднішній день у "регіоналів "немає жодного аргументу", - каже екс-міністр.

За його словами, результат майбутнього саміту залежить тільки від президента:

"У Януковича немає жодного аргументу, чому опозиція заважає цьому процесу. На сьогоднішній день абсолютно всім і в Україні і за її межами зрозуміло: для звільнення Тимошенко, яке є останнім кроком до успіху у Вільнюсі, потрібні тільки аркуш паперу, ручка і політична воля Януковича".

"Король голий, у нього немає аргументів, і результат Вільнюса залежить виключно від Януковича", - переконаний Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування