Журналістів посадять за скло через провокацію "регіоналів"?

Вівторок, 19 листопада 2013, 21:25

У Партії регіонів пояснили, що піар-акція позафракційного депутата Олега Ляшка - не єдина причина, через яку в парламентській ложі преси вирішили встановити скляну перегородку.

Про це заявив депутат-"регіонал" Євген Мураєв в ефірі 5 каналу.

За його словами, "дурна піар-акція представника "Радикальної партії" стала не єдиною причиною того, що спікер Ради збирається віддати розпорядження встановити в ложі преси перегородку.

"Основною причиною стало падіння об'єктива з висоти 9 метрів на голови наших колег. І це вже не перше падіння - падали ручки... Чесно кажучи, я саме заходив у цей момент (коли падав об'єктив) до сесійної зали, бачив, що це було в районі Нетецької, Мироненко, десь у цих рядах", - заявив Мураєв.

Він також зазначив, що переживає, коли журналісти звисають над залом.

"Я боюся за їхнє здоров'я. Тому, що якщо вони впадуть з цієї висоти, проблема буде кардинальна" , - сказав "регіонал".

У той же час журналіст Макс Левін на своїй Facebook-сторінці повідомив, що об'єктив, деталь якого у вівторок впала до сесійної зали, належить юнаку, який фотографує у Верховній Раді для потреб Партії регіонів.

Журналісти підозрюють, що обєктив, який впав на депутатів, належить юнаку в світлій кофті
Журналісти підозрюють, що об'єктив, який впав на депутатів, належить юнаку в світлій кофті
 

Як відомо, на засіданні ВР у вівторок під час виступу регіоналки Ганни Герман, один з помічників депутата Олега Ляшка , який балотується в депутати, з балкона преси, волаючи "Юлі Волю!", розкидав листівки.

Пізніше спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що має намір дати розпорядження про встановлення скла в ложі преси у сесійній залі парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News