Під час конфлікту із забудовниками, чоловік помер від хвороби серця – міліція

Середа, 20 листопада 2013, 19:34

Причина смерті 60-річного чоловіка, якого знайшли на місці конфлікту між місцевими жителями й забудовниками у Києві, - серцева недостатність.

Про це повідомила прес-служба столичної міліції.

Висновок лікаря
Висновок лікаря

Як відомо, на вул. Булгакова, 9 місяців тому спалахнув будівельний скандал у зв'язку із захопленням зеленої зони, повідомила місцева активістка Людмила.

Не дуже давно кияни зуміли вигнати рейдерів і "тітушок" зі своєї території.

Однак у середу близько двохсот молодиків спортивної статури, озброєних арматурами й залізними ломами, намагалися встановити паркан на зеленій зоні.

"Звичайно, наші жителі одразу ж вийшли посередині ночі на вулицю, щоб протистояти захопленню території. Якщо раніше все обходилося словесними перепалками, цього разу один з їхніх ватажків закликав "брати палицю і всіх бити". Одному з жителів розбили голову, нанесли тяжкі тілесні ушкодження. Його госпіталізували медики", - розповіла Людмила.

За словами жінки, під час чергової силової атаки на місцевих жителів загинув її сусід – 60-річний пенсіонер Павло.

"Поки ми шукали документи, які хотіли показати міліції, Павло побіг до натовпу. Деякі з очевидців стверджують, що чоловіка серйозно побили "тітушки". Ми викликали медиків, однак було вже пізно – Павло помер", - розповідає жінка.

Тим часом у міліції заявили, що тілесних ушкоджень на тілі загиблого не знайшли.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування