Держобвинувачення не попросило для "врадіївських гвалтівників" довічного

Четвер, 21 листопада 2013, 12:29

Для двох міліціонерів, обвинувачених у "врадіївському згвалтуванні", держзвинувачення попросило по 15 років в'язниці.

Про це оголосила представник держобвинувачення Наталія Висоцька, повідомляють "Новости Н".

27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.


Вона не зачитувала суху промову з листочка, а вимовила повноцінну душевну промову, яку рідко почуєш в сучасних українських судах.

"Останнім часом до Миколаївської області привернуто увагу і ЗМІ, і громадськості. Все через події з Іриною Крашковою. Ніхто не вірив у справедливе розслідування і в справедливий суд", - зазначила вона.

Далі прокурор представила загальну картину події й розвитку подій - все те, що обговорювалося в ЗМІ протягом останніх п'яти місяців.

"Я вважаю, дії підсудних кваліфіковані правильно, а їх вина у скоєному злочині доведена повністю", - підсумувала Висоцька.

Далі держзвинувачення перерахувало статті, за якими звинувачуються підсудні Євген Дрижак, Дмитро Поліщук, Сергій Рабіненко і Михайло Кудринский.

Держзвинувачення попросило суд позбавити волі Дрижака на 15 років з конфіскацією майна, штрафом 17 тисяч гривень та з позбавленням спеціального звання капітан міліції.

Поліщука попросили позбавити волі на терміном на 15 років з конфіскацією майна та позбавленням спеціального звання лейтенант міліції.

Також держзвинувачення попросило суд позбавити волі Рабіненко на 10 років з конфіскацією майна. А Кудринського - на 5 років з конфіскацією майна, штрафом 17 тисяч гривень і позбавленням спеціального звання майор міліції.

Сама ж потерпіла просить для своїх кривдників довічного ув'язнення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...