Асоціація з ЄС нагадала регіоналам "сталінські укази"

Четвер, 21 листопада 2013, 15:52

Рішення уряду про призупинення європейської інтеграції - перемога здорового глузду, яка не означає розвороту в зовнішній політиці, заявляють у Партії регіонів.

Про це сказав депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, якого цитує прес-служба ПР.

"Європейський вектор розвитку України залишається для нас пріоритетом. Для нас це означає європейський рівень життя, європейські зарплати, європейський рівень соціального захисту. Зміни зовнішньополітичного курсу нема", - запевнив регіонал.

За його словами, "є збалансоване, вивірене рішення, спрямоване на захист наших національних інтересів та інтересів наших громадян".

"Ми не вступаємо до Митного союзу, не спалюємо мости з ЄС і не здійснюємо геополітичний розворот. Ми робимо все, щоб збалансувати і вирівняти наші відносини з найбільшим торговим партнером - Росією", - каже Олійник.

На його думку, "рішення КМУ - це перемога здорового глузду над політичними інтригами і заявами".

"Опозиція готова віддатися ЄС за будь-яку ціну, навіть ціною втрати мільйонів робочих місць і цілих секторів промисловості", - заявив регіонал.

Олійник каже, що "підписання угоди про асоціацію з ЄС на Вільнюському саміті нагадує сталінські накази звільнити Київ ціною сотень тисяч життів до річниці Жовтневої революції".

"Не можна жертвувати власною країною, благополуччям наших людей заради оплесків європейських політиків. Адже європейські політики захищають робочі місця в своїх країнах до останнього патрона", - сказав парламентарій.

"Наш рух до ЄС нагадує сходження на гору. Ми пройшли величезну частину шляху. Але нам потрібна зупинка, як будь-якому альпіністові перед взяттям вершини. Зупинка не означає, що ми рушимо назад. Ми зберемося з силами, дочекаємося сприятливих умов і з новими силами приступимо до подолання перешкод", - резюмував регіонал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування