Даішники відхрестилися від "палиць у колесах" мітингувальників з регіонів

П'ятниця, 22 листопада 2013, 17:27

До регіональних підрозділів департаменту ДАІ України не надходило жодних розпоряджень щодо затримки руху автобусів, які прямують у Київ на акцію в підтримку євроінтеграційного курсу.

Про це заявили у департаменті ДАІ МВС.

"Працівники Державтоінспекції стоять осторонь від будь яких політичних проявів і виконують тільки свої прямі обов’язки по нагляду за дорожнім рухом", -  заявили в ДАІ.

При цьому у департаменті підкреслили: водії автобусів не зустрічають ніяких перешкод руху з боку ДАІ, якщо їх власники "своєчасно вжили заходів щодо отримання у разі необхідності дозволу на пасажирські перевезення, транспорт яких перебуває у технічно справному стані, а також виконали інші вимоги передбачені законодавством у сфері пасажирських перевезень".

"Для того, аби забезпечити виконання перевезення пасажирів згідно домовленостей і вчасного прибуття людей до місця призначення, перевізнику потрібно слідувати вимогам, що передбачені законодавством у сфері пасажирських перевезень та подбати про технічний стан автотранспорту", -  зазначили в ДАІ.

Як відомо, раніше з'явилися повідомлення про те, що на трасі Донецьк-Харків стоять посилені пости міліції, які гальмують всі підозрілі автобуси з людьми.

У свою чергу заступник голови Львівської облорганізації ВО "Батьківщина" Олег Бас заявив, що перевізники Львівщини відмовляються везти людей до Києва на акцію  "За європейську Україну!", яка відбудеться 24 листопада.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News