Телеканал пояснив, чому євромайдан став причиною звільнення редактора

Субота, 23 листопада 2013, 20:25

Випусковий редактор телеканалу "Business" Тетяна Мельниченко звільнена за власним бажанням, оскільки проігнорувала діловий формат ЗМІ і включила до ефіру заполітизований сюжет про євромайдан, який не відповідає формату телеканалу.

Про це йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою телеканалу Business.

"22 листопада в ефір вийшов сюжет, який не відповідає формату телеканалу Business Проігнорувавши діловий формат телеканалу, випусковий редактор Тетяна Мельниченко, власноруч включила до ранкового ефіру заполітизований сюжет", - заявили у ЗМІ.

На думку керівництва телеканалу, "це свідчить про ігнорування принципів роботи ЗМІ та безвідповідальність співробітника, який розмістив подібний матеріал в ефір".

"Суспільно-політичні сюжети та найактуальніші політичні теми у програмній концепції телеканалу не передбачено. Відповідно, редакція телеканалу не виробляє матеріалів зі згаданої тематики", - заявили у ЗМІ.

"Дотримуючись стандартів об’єктивності та збалансованості новин, ми не могли проігнорувати подібні дії співробітника, що призвели до порушення  програмної концепції телеканалу. Це питання обговорено на нараді редакційної колегії, після якої Мельниченко написала заяву про звільнення за власним бажанням", - повідомили на телеканалі.

Як відомо, напередодні випусковий редактор телеканалу "Бізнес" Тетяна Мельниченко заявила, що її звільнили з роботи за висвітлення інформації про євромайдан.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування