Опозицію на Майдані зустрінуть "тітушки" від організаторів концертного туру за МС

Субота, 23 листопада 2013, 20:54

У Facebook з'явилося оголошення про платний набір учасників для участі у мітингу проти ЄС 24 листопада в той самий час, коли опозиція планує провести Народне Віче за європейську Україну.

Так, організатори шукають "адекватних хлопців та дівчат" віком від 16 до  55 років. "Хлопцям спортивної статури більше платимо!", - підкреслюють організатори.

Захід планується провести з 11:30 до  15:00, "компесація за участь" – 120 гривень. За кожного приведеного товариша обіцяють +15 грн.

Разом з тим у коментарях  до повідомлення користувачі пишуть: "Шановні - це провокація - будь ласка не ведіться на подібні провокації та не давайте вестись на це іншим", "За единство славянских народов значит отказ от Евросоюза? Одумайтесь! кому служите?", "чемодан, вокзал... ведмеді...", "Я против "единства славянских народов",  я - за союз порядочных людей!", "Горіти вам у пеклі!" і таке інше.

При цьому організатор, зазначений у даних заходу – Едуард Уваров – підкреслив: "Не піддавайтеся на провокації, мітинг не від партій, а від руху "Ми єдині". Ми не платимо за участь, а компенсуємо тимчасові витрати. Ми всі разом і є Український Вибір!".

Фото з Facebook
Фото з Facebook

Окрім того користувачі Twitter'а повідомляють про те, що на їх мобільні телефони з невідомого оператора ukr_vybir #euromaidan надходять СМС наступного змісту: 

Фото з Twittera @Garagick
Фото з Twitter'a @Garagick

Раніше з'явилися повідомлення, що у Полтаві та Луганську "регіонали" шукають "тітушок" для поїздки до Київа для участі у провокаціях людей на євромайдані за 200 гривень. 

Окрім того у соцмережі "Вконтакте" можна побачити повідомлення про те, що на 24 листопада планується мітинг і для участі у ньому за гроші набирають усіх бажаючих.

Раніше лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявив, що у неділю, 24 листопада, ПР планує провести паралельно з опозиційним свій "євромайдан". За його словами, партія влади звезе до Києва не менше заявлених опозицією 50 тисяч осіб.

Однак пізніше Єфремов, коментуючи питання журналістів у ВР, заявив, що "регіонали" такого не планують. 

Як відомо, у жовтні відбувся масштабний концертний тур "Ми єдині" за підтримки громадського руху "Український вибір", який завершився концертом на Майдані Незалежності на честь річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

Тур ініціювали РПЦ Московського патріархату, проросійська організація "День Крещения Руси" та підтримав рух "Український вибір" Віктора Медведчука.  Основним гаслом туру є ідея "триединого русского народа".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...