Азаров: Розповіді про 20 мільярдів доларів від РФ за відмову від ЄС - брехня

Неділя, 24 листопада 2013, 19:40

Розповіді опозиції про 20 мільярдів доларів, які президент Янукович начебто "виторгував" в РФ за відмову від ЄС – брехня.

Про це завив прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю телеканалу ICTV , коментуючи заяву Арсенія Яценюка про те , що Янукович виторгував собі в переговорах з Росією гарантії переобрання на другий президентський термін , зниження цін на газ і 20 мільярдів доларів на президентську кампанію.

"Таку брехню, у такий відповідальній ситуації…  перед своїм народом брехати не можна! Нехай він мені покаже, де це записано! Нехай вийде на трибуну ВР і покаже нам документ, в якому є обіцянка дати нам 20 мільярдів. Це порожня балаканина!", - заявив Азаров.

Раніше лідер фракції " Батьківщина " Арсеній Яценюк заявив: все , що відбувається в останні три роки - " спланований сценарій , як продати українську державу і купити собі місце " губернатора Малоросії "у складі Російської імперії.

"Особисто Янукович виторгував собі в переговорах з Росією гарантії переобрання на другий президентський термін, нібито зниження цін на газ, а також для себе і найближчого оточення близько 20 мільярдів доларів, половину з яких вони вкрадуть, а другу - витратять на виборчу кампанію, щоб Янукович сфальсифікував результат і отримав пост в 2015 році", - заявив Яценюк.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування