Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиціонерів не пустили в ефір Шустера. Ток-шоу раптово перервали серіалом

П'ятниця, 29 листопада 2013, 20:19

Лідерів опозиції Віталія Кличка, Олега Тягнибока та Арсенія Яценюка не випустили в прямий ефір програми "Шустер LIVE" о 20:30, як було заплановано.

Про це повідомив кореспондент "Української правди".

Фото Ірини Геращенко 

Під час реклами, яка була після першої частини програми, лідери опозиції увірвалися до студії і намагалися з'ясувати, чому їх не впускали.

До студії також зайшов Павло Елізаров – акціонер "Савік Шустер Студіо", який, за словами Олега Тягнибока, був на вході і керував охороною.

Коли рекламна пауза завершилася, виявилося, що в ефірі телеканалу "Інтер" почався показ серіалу.

Коли це з'ясувалося ведучий Савік Шустер в розмові з гостями в студії сказав, що, мабуть, це буде його останній ефір на телеканалі "Інтер" і таким чином він прощається з присутніми.

Шустер також сказав, що не знає, чи буде в п'ятницю продовження ефіру, і заявив, що не знав, що він буде перерваний серіалом.

На момент написання новини відбувалася суперечка між депутатами-"регіоналами" Оленою Бондаренко, Володимиром Олійником та Олександром  Вілкулом, які взяли участь в першій частині програми, а також депутатами від опозиції.

У студії приглушили світло.

Яценюк заявив, що опозиція не збирається залишати студію, поки не відновлять ефір політичного ток-шоу.

"Отже, ситуація така. Починаючи з середи адміністратори програми Савіка Шустера наполегливо запрошували в ефір лідерів опозиції. Сьогодні Кличко, Тягнибок, Яценюк підтвердили свою участь в ефірі", - розповіла свою історію депутатка "Удару" Ірина Геращенко.

"Вони приїхали на студію, на них почепили мікрофони . І коли лідери опозиції прийшли до студії - двері були заблоковані шафами-депутатами від ПР. Вони кричали, що опозиціонерів немає в списках і їх не пустять в студію. На щастя, це "Лебедине озеро" українського ТБ знімала камера іноземного ТБ. Відео ганьби і цензури , провокації і зриву програми є", - додала Геращенко.

За її словами, депутатів, які блокували вхід, вона не знає.

"Вони заблокували вхідні двері і намагалися влаштувати штовханину", - повідомила Геращенко.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування