Регіонали придумали, як пояснити своїх платних мітингувальників?

Четвер, 12 грудня 2013, 15:34

Партія регіонів заявляє, що до них на мітинг пробрався провокатор з євромайдана для дискредитації їх мітингу.

Про це говориться в повідомленні Партії регіонів.

У повідомленні зазначається, що затриманим виявився "Геннадій, у якого були виявлені паспорт, права водія, а також пропуск охорони євромайдана.

"Відповідаючи на запитання про цілі своєї появи на мітингу Партії регіонів, чоловік зізнався в тому, що виконує "…халтурку на прохання євромайдана", - говориться в повідомленні.

"Сама "халтурка", за його словами, полягала в тому, щоб з появою на мітингу ПР знімальних груп центральних телеканалів зображувати із себе "нетверезого прихильника Партії Регіонів, який перебуває на акції за 200 гривень", - сказано в повідомленні.

"На євромайдані мені запропонували заробити 800 гривень. Моє завдання полягало в тому, щоб на камери провідних телеканалів країни – "Інтер", "1+1", "5 канал", "24" - говорити про те, що я тут перебуваю за гроші. Зі мною була група підтримки. Їхніх осіб я не знаю, але мене запевнили, що вони тут присутні", - розповів Геннадій.

До всього, для того, щоб "нетверезий" стан провокаторів виглядав максимально правдоподібно, за його словами, "на євромайдані їх перед цим постачали алкоголем".

Як відомо, в інтернеті багато повідомлень про те, що на мітинг Партії регіонів звозять людей за гроші. Серед них багато молодих людей характерної зовнішності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування