Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Невільники" мітингу "регіонів" розповіли, як їх привезли під Маріїнський парк

П'ятниця, 13 грудня 2013, 10:30

Мітингувальники з-під Маріїнського палацу скаржаться, що вони не мали змоги відмовитись від поїздки на мітинг, який організувала Партія регіонів на підтримку режиму Януковича.

Про це у своєму Facebook написала кореспондент телеканалу 1+1 Наталка Пісня, до якої підійшли ці люди..

"Зібралися йти до тітушок. А вони прийшли до нас самі. Натурально постукали в двері ПТС і сказали: здрасьтє, ми з парку", - написала вона.

"Хочемо вам сказати, що ми втекли після переклички. І що нас привезли в Київ за 300 рубасів за день - так а зарплата в мене 2000", - навела вона слова людей.

"Хочу сказати,  що я не хочу там стояти, але в нас підприємство розформовують. Пишеш заяву про звільнення і одразу про прийом на роботу. І як не поїдеш, другу заяву не приймуть. Мене Діма звать, я з Ладижина, Вінницька область. Скажіть, що нам робить? Кому скаржиться, щоб з роботи не звільнили? Ми не хочемо назад в парк, ми хочемо бути тут", - навела слова примусового пр-мітингувальника Наталка Пісня.

 

З різних джерел Українській правді надходять підтвердження такої інформації . Так один мітингувальників розповів, що у Житомирській області держслужбовців змушують їхати до Києва. Відмовитися не можна, дають 400 гривень, інакше - заява про звільнення.

Таксист, який працює в Києві розповів УП, що рідна сестра його дружини працює в Богуславі: "Добровільно-примусово везуть сьогодні на мітинг до Києва. Платять 300 гривень. відмовитися не можна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування