Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибак упевнений, що закритого проведення Ради не треба

П'ятниця, 13 грудня 2013, 13:21

Глава Верховної Ради Володимир Рибак не бачить необхідності у проведенні засідання парламенту щодо ситуації, яка сформувалася в країні, у закритому режимі.

Про це він сказав у п'ятницю в Києві перед початком загальнонаціонального "круглого столу".

"Закрите від кого? Потрібно навпаки запросити все телебачення, радіо, і у відкритому режимі дати можливість представникам всіх фракцій, народним депутатам, висловити свою думку", - уточнив Рибак.

Він також нагадав, що наступний тиждень є останнім пленарним в 2013 році і підкреслив, що не бачить необхідності в проведенні додаткової сесії з обговорення внутрішньополітичної ситуації в країні.

"Немає необхідності в будь-якій додаткової сесії", - сказав Рибак.

Спікер нагадав, що у понеділок на засіданні погоджувальної ради буде погоджено порядок денний на пленарний тиждень Верховної Ради.

"Я запропоную у вівторок почати з цього питання (про ситуацію в країні) - скільки буде потрібно часу - годину, дві, три", - сказав Рибак.

Він також висловив переконання, що у ході засідання будуть заслухані не тільки представники опозиції, а й інших фракцій.

Раніше з ініціативою закритого засідання виступив глава регламентного комітету Володимир Макеєнко (фракція Партії регіонів).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування