Єфремов: "Ми нікому не дамо принизити Януковича"

Субота, 14 грудня 2013, 14:38

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що його політична сила не дозволить принижувати себе й президента Віктора Януковича.

"Комусь сьогодні хотілося б принизити нашого президента, який узяв на себе відповідальність за майбутнє країни й зміг сказати лідерам Європейського союзу, – при величезному тиску – що на тих принизливих умовах ми не будемо підписувати угоду", - сказав він на мітингу ПР на Європейській площі у Києві.

"Ми підтримуємо нашого президента? Спасибі! Ми підтримуємо Партію регіонів? Спасибі!", - запитав Єфремов і подякував, не чекаючи відповіді.

"Ми нікому не дамо принизити ні президента, ні нашу політичну силу. Ми хочемо, щоб з нами рахувалися – і наш голос буде почутий", - заявив також він.

За словами Єфремова, "якби ми підписали угоду (про асоціацію з Євросоюзом), то вже наступного року ми б утратили практично всю нашу промисловість і більше півмільйона сімей у нашій державі залишилося б без роботи".

Політик отримав згоду присутніх, що ми не хочемо "жебраками" іти в Європу.

"Ми хочемо того, щоб своїми руками побудувати справді європейську державу, з тими найкращими цінностями, які є в найкращих європейських країнах… Ніхто ні зі Сходу, ні з Заходу не допоможуть нам у цьому", - заявив він.  

Єфремов також скандував: "Ми регіони – і нас мільйони. Нас мільйони – ми регіони".

При цьому він запевнив, що "жодна площа не зможе зібрати мільйон людей", натякаючи на те, що київський Євромайдан проти влади не був мільйонним, хоча опозиція заявляла про "Марш мільйонів".

Єфремов запевнив, що у двох мітингів – провладного й проти влади – багато спільного, а роз'єднують його "нерозумні політики".

"Ми всі хочемо жити у гарній, благополучній, заможній Україні… Я думаю, той Майдан теж хоче жити в такій Україні… Нас роз'єднують нерозумні політики, які нагнітають ситуацію", - заявив він.

"Нас цікавить працевлаштування лідерів триглавої опозиції?", - запитав Єфремов і натовп відповів: "Ні!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування