Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиції ображено відповіли, що "професіонали з СБУ" не здатні готувати теракти

Неділя, 15 грудня 2013, 16:59

Припущення про те, що працівники СБУ можуть стати виконавцями підготовки теракту, не мають під собою жодного підґрунтя і є образливими для усього особового складу української спецслужби.

Про це йдеться у заяві Служби безпеки України.

В СБУ підкреслили: підозри, проголошені Кожем'якіним, "не сприяють ані дотриманню громадського порядку, ані досягненню консолідації в суспільстві, чого ми всі сьогодні найбільше потребуємо".

При цьому у відомстві звернулися до всіх громадян з проханням  "не сприймати на віру такі безвідповідальні заяви політиків".

"Протягом 22-річної історії незалежності України СБУ була й залишається органом, який стояв і стоїть на сторожі основ нацбезпеки України. Жодного разу спецслужба не дала можливості використати себе у досягненні будь-яких політичних цілей, тим більше протиправним шляхом", - заявили в СБУ.

"Визначальні підходи у ставленні особового складу СБУ до службових  обов’язків - патріотизм і професіоналізм. Тому спроби протиставлення СБУ українському народові принижують кожного офіцера", - зазначено у повідомленні.

Як відомо, раніше нардеп від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін заявив: сигнали про "мінування" об'єктів у Києві можуть перетворитися на реальний терористичний акт.

За словами нардепа, "не хочеться вірити в те, що виконавцями таких дій можуть бути співробітники спецслужб України, в даному випадку, СБУ. Про це я говорю небезпідставно".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування