Регіоналу хтось сказав, що в Будинку профспілок "озброєні люди читають літературу"

Вівторок, 17 грудня 2013, 11:30

У Партії регіонів застерігають опозицію від спроб захопити адмінбудівлі.

Про це на брифінгу заявив депутат від Партії регіонів Олег Царьов.

За його словами, "опозиція має намір оголосити про рішення щодо введення надзвичайного стану і на підставі цієї неправдивої заяви закликати народ до штурму".

"На Майдані о 6-тій годині вечора готуються оголосити про загальну мобілізацію, нібито уряд оголосив про введення надзвичайного стану, в столицю вводяться війська. Я бачу велику загрозу, щоб під ці заклики не почали захоплювати адмінбудівлі", - сказав Царьов.

Він також додав що зустрічався зі співробітниками СБУ, МВС та Міністерства оборони, розмовляв із керівником фракції (Партії регіонів - ред) і "в нас є 100 відсоткова впевненість, що на всі новорічні свята всю міліцію прибрали, ніхто до Майдану навіть не підійде".

Царьов поскаржився, що неодноразово направляв своїх людей у Будинок профспілок, але їх не пустили. Однак "деякі люди" повідомили Царьову "певні дані":

"Зокрема на 5 поверсі Будинку профспілок, мені передали, що лежать люди, усі в однаковому камуфляжі. Нібито вони озброєні. Їхній керівник нібито має прізвисько Меч. Мені сказали, що література, яку вони читають це "Білі вовки".

Олег Царьов відомий своєю прокремлівською позицією. Він вже робив "гучні" заяви, наприклад, що представники США готують в Україні революціонерів.

17 грудня президент Віктор Янукович полетів до Москви.

Як відомо, запровадження надзвичайного стану можливе шляхом підписання указу президентом. Таке рішення також має підтвердити Верховна Рада.

16 грудня стало відомо, що суд не чіпатиме барикади і мітингувальників  в Києві до кінця січня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування