Війни з головою: в ФПУ говорять, що "виселяти Євромайдан" не просили

Вівторок, 17 грудня 2013, 14:39

Голова ФПУ поскаржився прем'єру не на дії мітингувальників, а на вимогу суду їх вигнати.

Про говориться в повідомленні на сайті організації.

Раніше Кабмін заявив про отримання листа від голови ФПУ Юрія Кулика в якому той нібито стверджував, що "захоплення" будівлі ФПУ демонстрантами позбавляє профспілки можливості виконувати свої обов'язки.

Однак в ФПУ переконують, що мова йде про листа стовно наслідків вимоги виконавчої служби втілити рішення Шевченківського суду про заборону будь-кому, крім працівників підприємства Господарське управління ФПУ та охоронної фірми, знаходитись в Будинку профспілок.

В партії УДАР заявили, що, згідно їх інформації, президія ФПУ засудила одноосібні дії Кулика та заборонила йому робити будь-які заяви та звернення від імені ФПУ.

Про це розповів народний депутат фракції УДАР Роман Чернега. При цьому, за його словами, йдеться про скаргу саме на євромайданівців.

"На мою електронну адресу народного депутата надійшов лист з копією постанови президії ФПУ, у якій члени виборного органу федерації засуджують дії Кулика та забороняють голові ФПУ Кулику робити будь-які заяви, надсилати звернення і клопотання від імені ФПУ, що мають суспільно-політичний резонанс, без попереднього погодження із виборним органом федерації", - підкресив він.

Як наголошує депутат, на офіційному сайті ФПУ повідомляється, що Кулик до 28 грудня знаходиться у відпустці і його обов'язки виконує заступник голови Григорій Осовий.

Відповідно, Кулик не може наразі звертатися до посадовців у якості голови ФПУ, адже повноваження голови виконує інша особа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування