"Бютівці" вирішили проігнорувати засідання "нелегітимної Київради"

Понеділок, 23 грудня 2013, 17:33

Фракція "БЮТ-Батьківщина" не братиме участі у засіданні Київради.

Про це заявила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова.

"Фракція прийняла таке рішення, оскільки дане засідання, як і попередні, є незаконним: і тому що Київрада є нелегітимна, і засідання призначене з порушенням Регламенту", - пояснила вона.

Депутатка роз’яснила, що у виняткових випадках засідання Київради призначається, відповідно до Регламенту, не пізніше ніж за день, тобто не пізніше 22 грудня, але секретар Київради підписала розпорядження 23 грудня.

"Влада, незважаючи на відсутність грошей у столичному бюджеті, намагається загравати до киян, і вирішила "врятувати" ситуацію і виплатити зарплату до Нового року. Ці виплати бюджетникам будуть здійсненні за рахунок зменшення на 130 млн. грн. субвенцій на виплату допомоги та субсидій малозабезпеченим верствам населення (це незрівнянно менше в порівнянні із тим скільки забирається у Києва до казни Януковича)", - зазначила Меліхова.

Як відомо, секретар Київради Галина Герега підписала розпорядження про проведення 24 грудня пленарного засідання Київської міської ради. Засідання скликається "з метою термінового розгляду нагальних питань забезпечення життєдіяльності міста Києва" і буде проведене в приміщенні Солом`янської райдержадміністрації.

Приміщення КМДА утримують учасники мирної акції протесту.

Голова КМДА Олександр Попов відсторонений від посади у зв’язку з розслідуванням за підозрою у причетності до розгону мирного пікету на Майдані Незалежності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування