Міліція назвала основні версії нападу на Чорновол

Середа, 25 грудня 2013, 12:59

Серед основних версій нападу на Таньяну Чорновіл - її професійна діяльність, ДТП і провокації.

Про це в середу, 25 грудня, на брифінгу в Києві заявив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Слідство відпрацьовує кілька версій злочину. Ми не відкидаємо версію, пов'язану з професійною діяльністю Тетяни Чорновіл, не відкидаємо й версію скоєння ДТП, і хотів би відзначити, що відпрацьовується версія про можливі провокації з боку певних осіб", - заявив він.

За словами Татарова, у міліції є ще ряд версій щодо цього злочину. Однак розповідати про них він не став.

При цьому представник МВС поскаржився на те, що деякі політики втрутилися у перебіг розслідування.

"На жаль, об'єктивності не було, оскільки деякі політики, які були присутні на місці вчинення кримінального правопорушення , втручалися в діяльність правоохоронних органів, що є незаконним і підпадає під ознаки кримінального правопорушення", - сказав він.

Татарів повідомив, що Арсеній Яценюк передав в Генпрокуратуру запис з відеореєстратора автомобіля Чорновіл.

"Відеореєстратор має бути у слідства, оскільки ми повинні об'єктивно вивчити інформацію, зокрема призначити певні експертизи, які дадуть нам можливість чітко сказати, що не було ніякого монтажу, ніякого зовнішнього втручання", - розповів він.

За його словами, на даний момент триває повторний огляд місця інциденту.

"Я вас запевняю, що розслідування проводитиметься об'єктивно, оскільки ми повинні показати громадськості, яка особа насправді вчинила цей злочин", - сказав Татаров.

Як відомо, вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Евромайдана Тетяну Чорновіл. Опозиція вважає напад замахом на вбивство.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування