Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція каже, що вилучила усі відеозаписи з Чорновол з камер спостереження одразу після побиття

Неділя, 29 грудня 2013, 09:14

Відеозаписи з усіх камер спостереження автодороги, якою рухалися автомобілі під час нападу та побиття журналіста Тетяни Чорновол були вилучені ще в перші часи після події, вже оглянуті та проаналізовані

Про це йдеться у повідомленні МВС України.

У МВС заявляють, що відеозаписи були вилучені ще до того, як до слідства потрапили передані нардепом Арсенієм Яценюком фрагменти запису відеореєстратора з автомобіля Чорновол.

"Записи вже оглянуті та проаналізовані. Слідство володіє інформацією про час та маршрут руху автомобілів потерпілої та нападників в районі місця події. Це дозволить перевірити правдивість свідчення підозрюваних", - зазначили в МВС.

Розслідування продовжується згідно із планом слідчих дій.

Як відомо,Тетяну Чорновол було побито у ніч на 25 грудня.

27 грудня заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров заявляв: "У нас є лише відрізки відеозапису, який був ще опублікований в першу добу (після інциденту). Із цих відрізків не зрозуміло суть конфлікту, з чого він починався, як продовжувався. Немає ніякого звуку, що не дає слідству об’єктивно розібратися і рухатися далі". 

Відео з відеореєстратора з машини Чорновол з'явилося у мережі ще 25 грудня

За фактом інциденту міліція почала кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство), Пізніше провадження додатково кваліфікували за ч. 2 статті 121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

27 грудня суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою чотирьом підозрюваним у справі про побиття Чорновол. 28 грудня стало відомо про допит та арешт п’ятого підозрюваного, ім'я якого в МВС не розголошують. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування