Гриценко про бойкот "Батьківщини": Шкода мені їх

Понеділок, 13 січня 2014, 20:22

Депутат "Батьківщини" Анатолій Гриценко заявив, що і надалі говоритиме все, що думає, про діяльність членів своєї фракції.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Шкода мені їх…" – зазначив Гриценко.

"Радий за тих колег, хто зберіг обличчя і утримався від такого рішення (бойкотувати Гриценка). Що робитиму далі? Те саме, що робив дотепер", - сказав він.

"Як і раніше, говоритиму колегам по опозиції правду, пропонуватиму рішення, які вважаю вірними й ефективними, спонукатиму до дій, замість імітації боротьби та загравання з владою", - зазначив депутат.

"Як і раніше, робитиму це спочатку непублічно, очі-в-очі, а не слухатимуть - тоді говоритиму публічно, аби ви робили власні оцінки і висновки. Як і раніше, діятиму заради успіху спільної справи, а не задля власних рейтингів чи майбутніх посад", - додав Гриценко.

"Як і раніше, переконаний: найбільшою розкішшю є не заводи, яхти, чи межигір'я, а право на власну думку і вміння її відстоювати. Які відчуття? Ні розпачу, ні здивування, ні образи. Лише сумна асоціація з епізодом із відомого фільму ("О бедном гусаре замолвите слово")", - сказав депутат.

Як відомо, народні депутати від "Батьківщини" відмовилися проводити засідання фракції у присутності Анатолія Гриценка і зажадали, аби він покинув засідання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування