Гриценко написав заяву про вихід із фракції "Батьківщина"

Вівторок, 14 січня 2014, 10:25

Анатолій Гриценко написав заяву про вихід із фракції "Батьківщина", "у зв'язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Заяву він зареєстрував у вівторок зранку після вчорашнього рішення фракції, яким його позбавили права участі в її засіданнях.

Депутат вказує, що після виходу з фракції у статусі позафракційного депутата він залишається в опозиції до президента Януковича і його політики

Також він має намір виконувати виборчу програму ВО "Батьківщина", з якою вони разом ішли на вибори.

Гриценко обіцяє координувати свої дії "з опозиційними депутатами, для яких принципи і цінності - не пусті слова".

За словами депутата, рішення про вихід із фракції не було простим.

"Протягом року в рамках фракції я твердо й послідовно відстоював ті принципи і цінності (оголошені публічно і скріплені підписами Гриценка, Турчинова, Яценюка), на яких наша партія "Громадянська позиція" увійшла до складу Об'єднаної опозиції "Батьківщина"", - зазначив Гриценко.

"Ви все це бачили. Так само бачите, чим воно завершилося. За цих умов, рішення про вихід із фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним", - резюмував він.

Депутат Андрій Шевченко у Твіттері написав: "Шкодую про вихід Гриценка з фракції. Це ослаблює і "Батьківщину", і його. Сподіваюся, це все одно не заважатиме стояти разом у великій битві". 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News