Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко нагадав Яценюку про обіцянку скласти мандат через тушок

Вівторок, 14 січня 2014, 16:43

Позафракційний депутат Анатолій Гриценко не йтиме з Верховної Ради і не виконуватиме вимогу Арсенія Яценюка про складання мандату.

Про це він розповів в інтерв'ю "Громадському радіо".

Відповідаючи на запитання про причини виходу із фракції "Батьківщина", Гриценко розповів, що у понеділок з подачі Арсенія Яценюка фракція заборонила йому брати участь у своїх засіданнях.

"Це означає, що у фракції хтось буде приймати рішення…я в тому участі не беру, але повинен нести відповідальність", - пояснив свою позиція Гриценко.

Через це він написав заяву про вихід із фракції.

Проте Гриценко обіцяє залишитись депутатом, опозиційним до режиму Януковича і продовжити виконувати програму опозиції, з якою вона йшла на вибори.

Коментуючи вимогу Яценюка скласти мандат, Гриценко нагадав про публічну обіцянку Яценюка скласти мандат, якщо у "Батьківщині" будуть тушки.

"Коли він завів під прапором "Батьківщини" десяток тушок, і вони з першого дня почали виходити, я тоді вимагав від нього скласти мандат. Бо це офіційне зобов'язання керівника фракції", - нагадав Гриценко.

Він вважає, що питання його належності до фракції "це якесь п'ятдесяте питання" і депутати у парламенті зуміють домовитись.

Як відомо, Анатолій Гриценко написав заяву про вихід із фракції "Батьківщина", на що Яценюк висловив вимогу до нього скласти мандат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування