Діалог влади та опозиції ускладнився після заяв Януковича - Тягнибок

П'ятниця, 24 січня 2014, 19:53

Діалог між владою та опозицією став більш складним після заяв президента Віктора Януковича.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Наш діалог, особливо після сьогоднішніх заяв президента, набуває більш складний характер. Також нам потрібна воля людей перед тим як далі говорити з президентом", - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві після зустрічі з європейським комісаром з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефаном Фюле.

Тягнибок зазначив, що він не бачить ніякого бажання у Януковича і його оточення вирішити це питання і врегулювати політичну кризу в країні.

Він вважає, що президент не розуміє настроїв людей і розмовляє з опозицією і мітингувальниками як з терористами, при цьому "захопивши в заручники активних учасників акцій і торгуючись їх свободою".

"Президент починає звинувачувати у тих подіях, які відбулися, протестувальників, і абсолютно неадекватно оцінює ситуацію з силовими структурами", - додав лідер "Свободи".

Тягнибок також вважає, що влада повинна піти на поступки, щоб врегулювати те, що відбувається в країні.

У п'ятницю на зустрічі з главами церков і релігійних організацій Янукович заявив, зокрема, про необхідність чергового етапу переговорів з опозицією, про те, що правоохоронці під час протистоянь діють законно, а небезпеку представляють радикальні дії окремих громадян.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування