Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На засіданні фракції ПР вирішили, що Азарова потрібно відправити у відставку

Понеділок, 27 січня 2014, 10:49

На засіданні фракції Партії регіонів у суботу було запропоновано відправити уряд Миколи Азарова у відставку, тому що до нього багато претензій.  

Про це розповів газеті "Комерсант-Україна" депутат-"регіонал" Микола Джига. 

"На засіданні фракції були висловлені претензії на адресу уряду – дуже багато претензій, депутати говорили сміливо – було запропоновано відправити уряд у відставку! Це єдино правильне рішення!", - сказав він.

"Якщо уряд не зміг підготувати правильний документ про асоціацію з ЄС, такий уряд треба звільнити – вони підставили й президента, й країну!", - заявив Джига. 

Міністри ніяк не реагували на критику депутатів, а Миколу Азарова, за словами очевидців, постійно перебивали депутати.

"Дуже довго обговорювали корупцію в усіх гілках влади, непомірні тяготи – у нас у фракції багато прогресивних людей, і ми розуміємо, що це послужило детонатором того, що відбувається в країні, – малий і середній бізнес не може розвиватися в таких умовах!", - сказав Джига.

Він зазначив, що підтримує призначення в уряд представників опозиції.

"Я ставлюся позитивно до того, щоб Арсеній Яценюк очолив Кабінет міністрів, це стабілізує ситуацію. Крім цього, я вважаю, що слід скасувати закони, ухвалені 16 січня – до ухвалення ніхто з депутатів їх не читав, деякі норми потрібні, але не зараз", - додав депутат. 

Народним депутатам представили низку законопроектів, які пропонується розглянути у вівторок, серед них – зміна законів, ухвалених 16 січня, і амністія для учасників масових акцій протестів.

Видання зазначає, що Янукович прийшов на засідання фракції Партії регіонів і уряду в будівлі своєї адміністрації, "покинувши на час переговори з опозицією".

При цьому багато членів уряду й фракції Партії регіонів були відсутні на засіданні, яке тривало майже 4 години, зазначає газета. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...