Колесніченко думає, що СБУ працює проти Януковича

Вівторок, 11 лютого 2014, 11:29

Служба безпеки, відкривши справу щодо кримських депутатів у зв'язку з підготовкою до посягання на територіальну цілісність, працює проти державної влади.

Про це заявив депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко, пише "Інтерфакс-Україна".

"Повертаючись до не менш абсурдною ситуації про "кримський псевдосепаратизм", в результаті ми маємо, що фактично СБУ весь останній час працює цілеспрямовано проти половини країни?", - обурився депутат.

Він порадив СБУ звернути увагу на "підготовку тисяч бойовиків і людські смерті від їх рук" на Майдані.

"Країна стоїть на межі розколу і розвалу, а СБУ не просто невинно спостерігає за цією картиною з боку, але і займається "полюванням на відьом" у Криму! Нелюдяність чи непрофесіоналізм?! А може просто продажність?!", - задається питанням Колесніченко.

Парламентар вважає, що "аж надто неадекватним виглядає рішення порушити кримінальну справу за фактом розмови депутатів Криму".

Він стверджує, що це не було жодне рішення народних обранців АР і вже тим більше це не закріпилося у жодному письмовому документі.

"Ця ситуація знову таки нагадує те, що СБУ продовжує працювати проти нинішньої влади, проти чинного президента, з метою остаточного повалення конституційного ладу", - заявив регінал.

Він звернувся до глави СБУ "з вимогою переглянути рішення про порушення кримінальної справи щодо парламентарів АР Крим".

Як відомо, президія кримського парламенту порушила питання про підготовку документів щодо створення робочої групи по внесенню змін до Конституції, а також про можливе звернення до Росії по "захист".

Служба безпеки почала кримінальне провадження у зв'язку з підготовкою до посягання на територіальну цілісність України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування