Опозиціонери вимагають проведення позачергового засідання Ради

Середа, 12 лютого 2014, 13:38

У вівторок, 11 лютого, голови опозиційних парламентських фракцій звернулися до голови парламенту Володимира Рибака із вимогою проведення позачергового засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба Батьківщини.

На засіданні пропонують обговорити шляхи відновлення дії Конституції 2004 року, зокрема або шляхом голосування Акту про відновлення конституційного ладу, або через відповідне рішення Конституційного Суду.

Голова Батьківщини Арсеній Яценюк звернувся до інших опозиціонерів з проханням підтримати відновлення дії редакції Конституції 2004 року без будь-яких доповнень і правок, як це було вирішено на засіданні Ради ВО "Майдан".

Як відомо, Верховна Рада має зібратися на позачергове засідання, коли голови опозиційних фракцій узгодять проект змін до Конституції.

У понеділок у Верховній Раді заявили про те, що засідання робочої групи за участю керівників фракцій для розгляду пропозицій змін до Конституції не відбулося, нібито через розбіжність поглядів УДАРу та Батьківщини.

Однак у вівторок Арсеній Яценюк від імені опозиції заявив про те, що сторони узгодили єдину позицію – повернення до Конституції 2004 року. Таку ж позицію підтримала Рада Майдану.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...