Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Інформація про зустріч з Клюєвим - чутки і плітки

Субота, 15 лютого 2014, 08:58

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко спростувала інформацію про те, що її в лікарні провідував голова адміністрації президента Андрій Клюєв.

Про це Тимошенко заявила в ексклюзивному інтерв'ю ZN.UA.

"Наступного дня, після того, як мене дійсно відвідає Андрій Клюєв, Януковичу треба буде визнати мене стороною переговорів. Ви добре розумієте, що для них це смертельно небезпечно", - заявила Тимошенко на питання,  чи відповідає така інформація дійсності.

"Не вірте чуткам і пліткам, що таке можливо", - закликала вона.

"Я дуже сподіваюся, що найближчим часом Європейський суд ухвалить справедливе рішення по моїй справі і я зустрінуся не з Клюєвим у в'язниці, а з Віктором Януковичем, якщо де-небудь його знайду", - додала Тимошенко.

Як відомо, 11 лютого газета "Комерсант-Україна" повідомила про зустріч глави адміністрації президента Андрія Клюєва та Юлії Тимошенко.

"Українській правді" через свої джерела в "Украерорусі" вдалося дізнатися точну дату цієї поїздки і подробиці перельоту Київ-Харків літака з бортовими номерами Клюєва.

Окрім того джерела в Службі безпеки України також повідомили, що під час візиту глави президентської адміністрації Андрія Клюєва до екс-прем'єра Юлії Тимошенко обговорювалися три питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: