Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кошулинський: Маркова спершу не було в рішенні про повернення мандату

Вівторок, 25 лютого 2014, 11:26

Віце-спікер Руслан Кошулинський запевняє, що в ухваленій 24 лютого постанові про повернення депутатських мандатів прізвища одіозного Ігоря Маркова  не було.

Кошулинський, який оголошував постанову про повернення мандатів Павлу Балозі і Олександру Домбровському в понеділок, сказав, що на момент ухвалення рішення прізвища Маркова у документі не було.

"В рішенні, яке я зачитував, прізвища Маркова не було. Зараз з’ясовуємо ситуацію", - заявив він.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада повернула мандат не лише Балозі та Домбровському, яких позбавив депутатських повноважень суд, а й лідеру проросійської партії "Родіна" Маркову, який перебуває в СІЗО.

Як відомо, Маркову інкримінується організація та побиття учасників пікету проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі у 2007 році.

12 вересня 2013 року Вищий адмінсуд зобов'язав ЦВК позбавити мандата депутата Ради Ігоря Маркова.

Тодішній спікер Володимир Рибак заявив, що з 20 вересня зарплата Маркову нараховуватися не буде, його картка для голосування заблокована.

22 жовтня в Одесі Маркову було вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. У ніч на 23 жовтня його перевезли в Київ.

23 жовтня суд обрав запобіжний захід для Маркова у вигляді тримання під вартою до 20 грудня. А 10 лютого 2014 року суддя Приморського району Одеси Олексій Капля ухвалив рішення залишити позбавленого депутатства Ігоря Маркова під вартою до березня 2014 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування