Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов сподівається, що Партія регіонів очиститься за допомогою випробувань

Четвер, 27 лютого 2014, 18:19

Глава Ради міністрів Криму Анатолій Могильов, якого в четвер Верховна Рада Криму відправила у відставку, переконаний, що Партія регіонів вийде очищеною через горнило випробувань.

Про це йдеться в його прощальному заяві, поширеній прес-службою ввечері 27 лютого.

"Сьогодні Верховна Рада Криму ухвалила рішення про відставку Ради міністрів. Оцінку даного рішення нехай дадуть самі кримчани", - заявив Могильов.

"Керівництво Верховної Ради Криму з сьогоднішнього дня взяло на себе всю повноту відповідальності за ситуацію на півострові, безпеку і захист громадян. Переконаний, що найголовніше завдання - відновлення миру і стабільності", - сказав він.

"Сьогодні я хочу подякувати всім кримчанам за підтримку, а всю свою команду - за самовіддану робот , яка в останні місяці була практично цілодобовою. Я пишаюся тим, що наша команда зуміла домогтися багатьох позитивних результатів", - сказано в заяві.

"У політичному житті: це громадянський мир і злагода, збереження повноважень автономії. В економіці: республіка за багатьма показниками увійшла до числа лідерів серед регіонів України", - зазначив Могильов.

"У гуманітарній сфері: у нас не було конфронтацій на міжконфесійному і міжнаціональному ґрунті", - заявив він.

"Дякую всім, хто працював у нашій команді, особливо в ці важкі випробування, за злагодженість і особисту відповідальність", - звернувся політик.

"У всіх наших справах ми сильні тільки тоді, коли спираємося на підтримку народу, а не відгороджуємося від нього метровими парканами. Я завжди намагався, щоб цих розділових споруд між кримською владою і кримчанами було якомога менше", - зазначив Могильов.

"Передаю Крим регіоном з чималим доробком перспективних економічних починань. Сподіваюся, що результат нашої роботи буде примножено", - заявив він.

"Я залишаюся керівником Республіканської організації Партії регіонів. Зусилля нашої політичної сили ми зосередимо на підготовці та проведенні демократичних виборів президента України", - додав Могильов.

"Незважаючи на всі труднощі переконаний, що Партія регіонів вийде очищеною через горнило випробувань, стане ще сильнішою і згуртованішою!" - підкреслив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: