Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін не згодний з планами ПР амністувати його як сепаратиста

Субота, 15 березня 2014, 19:28

Екс-голова Харківської ОДА Михайло Добкін "готовий у будь-якому суді обстоювати свої погляди на майбутній територіальний устрій країни"

Про це Добкін заявив, коментуючи заяву "регіонала" Сергія Тігіпка про те, що зараз влада має амністувати сепаратистів "Губарєва, Харитонова і Добкіна, як амністували затриманих активістів Майдану".

Добкін заявив, що не підтримує ідею Тігіпка про амністію низки осіб, затриманих за "сепаратистськими" статтями, повідомляє Укрінформ.

"Мені не зрозуміла його ініціатива щодо вирішення моєї політичної долі. Я не злочинець, і готовий у будь-якому суді обстоювати свої погляди на майбутній територіальний устрій країни", - заявив Добкін.

За його словами, з часу перебування під домашнім арештом з Тігіпком він не спілкувався.

Раніше 15 березня Тігіпко заявив: для нормалізації ситуації в Україні Верховна Рада має приймати швидкі й ефективні рішення.

"Нам потрібно приймати рішення про амністію людей, затриманих у Донецьку, Луганську та Харкові. Нам потрібно звільняти Губарєва, Харитонова і Добкіна - так , як ми це робили стосовно, кого затримали на Майдані у Києві. Вважаю, що це вірне рішення і це додасть спокою Україні", - заявив Тігіпко.

Також він заявляв, що "потрібна боротьба з озброєними людьми".

"Ви взяли владу  - наводьте порядок на вулицях, це ваша відповідальність", - заявив Тігіпко, звертаючись до представників більшості.

Окрім того Тігіпко заявив, що необхідно дати "максимум повноважень регіонам, крім одного, а саме - можливості відділятися від України". 

Як відомо, 11 березня Шевченківський райсуд Києва обрав міру запобіжного заходу для екс-голови Харківської обладержадміністрації Михайла Добкіна у вигляді домашнього арешту.

Добкіна було затримано в понеділок біля ГПУ за зазіхання на територіальну цілісність України (ч. 2 ст. 110 УК).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування