У Першому національному подякували за підтримку і покаялися

Четвер, 20 березня 2014, 16:41

Колектив Першого національного каналу визнає, що його журналісти зайняли пасивну позицію, коли влада застосувала репресії проти їх колег.

Про це йдеться у листі, який опублікувала Телекритика.

"Із соромом визнаємо: коли наші колеги страждали від нападів силовиків та утисків влади, ми не вийшли разом з ними на акцію солідарності. Тепер це стало для нас гірким уроком. Добре розуміємо і власну відповідальність за професію в драматичні для народу й держави часи. Наостанок хочемо вам просто подякувати", - йдеться у листі.

Співробітники Першого національного також висловив подяку громадскості за підтримку у ситуації з побиттям голови НТКУ депутатами.

Як відомо, у вівторок депутати від ВО "Свобода" змусили в. о. президента НТКУ Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення. Свої дії вони зафіксували на відео.

Ряд українських політиків, зокрема Арсеній Яценюк та Віталій Кличко, уже засудили таку поведінку. Свого однопартійця Ігоря Мірошниченка розкритикував і Олег Тягнибок. Представники США та ОБСЄ також негативно сприйняли цей інцидент

Сам Мірошниченко, однак, заявив, що не збирається вибачатися за цей інцидент, але готовий нести відповідальність за свої дії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...