Єфремов пожалівся на політичні респресії збоку нової влади

Понеділок, 24 березня 2014, 11:09

У Партії регіонів констатують початок політичних репресій.

Про це заявив на погоджувальній раді лідер фракції ПР у парламентів Олександр Єфремов.

"Змушений констатувати, що політичні репресії вже почалися. Майже кожного дня відбувається затримання або когось з чиновників, які працювали раніше, або по політичних мотивах", - сказав він.

"Суспільству не надається жодного сигналу, чому це відбувається, і головне – як кажуть адвокати, затримання відбувається без дотримання юридичних процедур", - обурився головний регіонал ВР.

Він також запропонував зареєструвати постанову про створення ТСК з питань розслідування обставин розстрілу зі снайперської зброї протестувальників та співробітників правоохоронних органів.

За словами Єфремова, фракції Батьківщина, УДАР та Свобода не наддали своїх представників до цієї (ще не створеної) комісії.

Єфремов також зажадав звіту Генпрокурора Олега Махніцького та голови МВС Арсена Авакова щодо охорони громадського порядку в зв'язку з найвністю фактів незаконного поводження зі зброєю.

Як відомо, під час перебування представників Партії регіонів при владі цю політичну силу неодноразово звинувачували у політичиних репресіях. Під егідою цієї партії відбувалися численні арешти активістів, що виступали проти неї. Більше того, саме Партія регіонів підтримала прийняття так званих "диктаторських законів", які фактично давали необмежені можливості для політичних репресій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...