Тігіпко виступив проти сепаратистів

Субота, 29 березня 2014, 09:28

Партія Регіонів повинна взяти курс на реформування, демократизацію, а не на висунення на виборах кандидатів, які розколять країну.

Про це заявив заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко перед початком з'їзду ПР.

"Висування кандидатів, які говорять про надмірну самостійність або федералізацію, не маючи на увазі тільки економічну політику чи культуру, мені здається, розвалить партію. ​​З такими гаслами в центральній чи західної України робити немає чого", - підкреслив він.

Від з'їзду ПР Тігіпко очікує демократичної дискурсії та затвердження курсу на реформування партії.

"Партія сьогодні має орієнтуватися на ті проблеми, які є у країни. Найголовніша проблема сьогодні - єдність. І ПР повинна перш за все працювати на єдність. Ми повинні бути разом від Луганська до Львова", - заявив він.

На думку Тігіпка, ПР сьогодні є єдиною потужною силою, яка представляє південь і схід країни. Але для вирішення практичних завдань вона повинна реформуватися й стати демократичною.

"Нам сьогодні потрібно поліпшити демократію в ПР. Це посилить внутрішню конкуренцію, покращить можливості взаємодії з виборцем", - стверджує політик.

Як відомо, Сергій Тігіпко може бути виключений з партії, якщо до цього сам не прийме рішення залишити лави ПР.

Про це повідомило джерело в партії за результатами засідання політради цієї політичної сили, яке відбулося в п'ятницю.

За словами джерела, після того, як стало відомо, що представники 21 парторганізації з 23, присутніх на засіданні політради, з чотирьох кандидатур (Михайло Добкін, Сергій Тігіпко, Юрій Бойко і Олег Царьов) підтримали Добкіна як кандидата від Партії регіонів на виборах президента, Тігіпко заявив, що візьме участь у виборах у будь-якому разі.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News