Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меджліс чекає на зустріч з Путіним

Субота, 29 березня 2014, 13:16

Найближчим часом президент Російської Федерації Володимир Путін може зустрітися з керівництвом Меджлісу кримськотатарського народу.

Про це повідомив президент Республіки Татарстан Рустам Мінніханов , виступаючи на з'їзді Курултаю, пишуть 15 minut. За словами Мінніханова , перед своїм приїздом до Криму зустрічався з Путіним і повідомив йому, що запрошений на Курултай.

"Він ( Путін) попросив мене дуже уважно вислухати ваші вимоги, ваше бачення майбутнього. І, звичайно ж, виходячи з тих позицій, які сьогодні тут будуть прийняті, я готовий виступити таким сполучною ланкою", - заявив президент Татарстану.

За його словами, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров попросив його "про можливість зустрічі з президентом Росії".

"І при зустрічі (з Путіним) я буду просити, щоб така зустріч була з активом Меджлісу", - додав Мінніханов.

У свою чергу Рефат Чубаров підтвердив, що запропонував Путіну зустрітися з керівництвом Меджлісу кримськотатарського народу.

"Ми тиждень тому дійсно виклали ряд питань, які, з нашої точки зору, потребують вирішення всіх учасників процесів у Криму. Для їх обговорення я і запропонував (Путіну) зустрітися з керівництвом Меджлісу кримськотатарського народу", - зазначив Чубаров.

країнська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: